WhatsApp
adisyo ile dakikalar içinde pos sisteminizi açın!
+90 (216) 706 06 24
ya da

Cafe Otomasyon Programını Kullanmak İçin Nedenler

Cafe Otomasyon Programını Kullanmak İçin Nedenler
Kafe otomasyon programları sektörün yenilikçi ve sistemli yönünü temsil ediyor. Hala kafe & restoran otomasyonlarını kullanmıyorsanız eğer bu yenilikten bihaber olabilirsiniz ancak teknolojinin getirdiği sistemli, güvenli, disiplinli bu program ile kesinlikle yeni bir deneyim kazanmak mümkün. Kafe otomasyon programını kullanan her işletme aslında bu programa ne kadar ihtiyacı olduğunu şaşkınlık ve hayranlıkla fark ediyor. Belki de bu hayranlığı yaşama sırası sizin işletmenizdedir. Zira cafe otomasyon programı ile sipariş almak, servis yapmak, ödeme kabul etmek kısacası kafe & restoran işletmek çok keyifli. Cafe otomasyon programı kullanmak için size 5 şahane neden sunduk. Haydi inceleyelim.

Daha hızlı sipariş alma ve servis etme

Kafe otomasyon programları ile sipariş vermek için sıra bekleme dönemi sona eriyor. Kafe ve restoranlarınızın müşterileri, tablet ekranından kolayca dilediği içecek ve yiyecekleri sipariş edebiliyor. Zamandan tasarruf ettiren bu sistem aslında dokunmatik ekran deneyimini devam ettiriyor. İlk kez dokunmatik ekran kullanacak olan kişiler bile ilk anda sistemi çözüp sipariş oluşturabiliyor. Hızlı verilen siparişler aynı hızla servis edildiği için kafelerin hizmet kalitesi artış gösteriyor.

Hatasız sipariş alma ve müşteri memnuniyetini sağlama

Müşteri memnuniyetini sarsan en önemli unsurlardan biri kabul etmelisiniz ki hatalı ya da eksik siparişlerdir. Çoğu zaman masaların siparişleri karışır, müşterilerin sipariş detayı eksik alınır, bazense yanlış servis açılır. Tüm bu karışıklıklar kafe otomasyon sistemiyle ortadan kalkıyor. Kafe otomasyonunda siparişler QR menü ile ya da garsonların elindeki POS sistemiyle uyumlu akıllı cihazlarla kısa sürede eksiksiz, doğru alınıyor, müşteri memnuniyeti sağlanıyor.

Kolay ve güvenli ödeme

POS, QR menü, kafe otomasyonu… Tüm bu sistemler birbirine entegre olan akıllı sistemler olup birçok açıdan kişilere ve işletmelere zaman kazandıran sistemlerdir. Kafe otomasyon programıyla nakit haricinde çevrimiçi ödeme yöntemi de kullanılabiliyor.

Boş masa organizasyonu

Kafedeki hangi bloktaki hangi masa boş, hangisi rezerve edilmiş yönetmek zor olabiliyor. Özellikle popüler, kalabalık, büyük kafelerde masa yönetimini yapmak zorlaşabiliyor, aksilikler yaşanabiliyor. Kafe otomasyon programı kontrol ekranı sayesinde hangi masaların boş olduğunu kolayca ayırt edebilmeyi sağlıyor. Müşterilerin ayakta kalmalarını ya da geri dönmek zorunda olmalarını önlemek kafe otomasyon programlarının inceliklerinden yalnızca biri.

İşletme hedef analizi

Cafe otomasyon programı kar – zarar hesabı yapmayı kolaylaştırır. Programdaki analiz ekranı ile günlük, aylık, yıllık gibi farklı periyotlarla satışlar incelenebilir, kar – zarar tablosu çıkarılabilir. Bu analizler yalnızca kârınızı ya da zararınızı göstermez aynı zamanda sunduğunuz ürünlerden hangilerinin ilgi gördüğünü hangilerinin az ya da hiç satılmadığını göstererek menü hizmetlerinizi yenilemenize, güncellemenize yardımcı olur.

Tüm Siparişlerinizi Tek Ekrandan Kolayca Yönetin

Daha fazla bilgi için sizi hemen arayalım!

Diğer Blog Yazıları

Restoran ve Cafe

İşletme sahibi olmak isteyen birçok kişi, cafe, lokanta veya restoran açmak ister.

Yemek

POS sistemleri, cafe, restoran gibi işletmelerin müşterilerden alacakları ödemeleri kredi kartı, banka kartı veya diğer elektronik ödeme yöntemleri ile kabul etmelerine olanak sağlar.

Yemek

Gıda sektörü hem teknolojinin gelişmesi hem de ortaya çıkan yeni gereksinimler nedeniyle hızla değişen bir sektör.

Yemek

Restoran işinde başarılı olmak sadece yemeklerin lezzetine ve hizmet kalitesine bağlı değildir.

İletişim
Özellikler
Hakkımızda
Sözleşmeler
İş Ortaklığı
Kaynaklar
İş Ortaklığı
Kaynaklar
İletişim
Sosyal Medya
app store adisyo
play store adisyo
Copyright © Adisyo 2023. Tüm Hakları Saklıdır
Google
5,0
yerli üretim adisyo