WhatsApp
adisyo ile dakikalar içinde pos sisteminizi açın!
+90 (216) 706 06 24
ya da

Dijital Cep Menü Özellikleri Nelerdir?

Dijital Cep Menü Özellikleri Nelerdir?
Dünya değişiyor, dijital yaşam yaygınlaşıyor. Günümüzde teknolojinin getirdiği kolaylığı inkâr edemeyiz. Alışverişten eğitime, sağlıktan sosyal yaşama kadar her ihtiyacımızı teknoloji sayesinde giderebiliyoruz. Çünkü yeni nesil yaşam bunu gerektiriyor. Artık restoranlara ya da kafelere gittiğimizde karşımıza hantal, standart menüler yerine dijital menüler geliyor. Dijital menü, yenilikçi ve heyecanlandırıcı yönü haricinde aynı zamanda fazlasıyla hijyenik olmasıyla da tam şu ana hitap ediyor! Peki, dijital menü kullanmak gerçekten avantajlı mı? Elbette avantajlı. Bu avantajları gelin birlikte inceleyelim.

Hızlı sipariş sistemi

Dijital menü ile sipariş vermek ve sipariş almak hızlı, kolay ve sistemlidir. Müşteriler akıllı telefon ve tablet ekranından kısa sürede tüm menüyü görebilirken dilediği seçimleri yaparak hataya yer bırakmayacak şekilde siparişini oluşturabilir.

Temassız menü kullanımı

Dijital menülerin özelliği temassız kullanılabilmesidir. Tamamen yenilikçi bir yaklaşımla geliştirilen menü, masalarda yer alan QR kodunun temas kurmadan okutulmasıyla kullanılır. QR kodu okutulduktan sonra tüm menü müşteriye açık hale gelir, müşteriler siparişini keyifle oluşturur.

Tüm menüyü görüntüleme

Klasik menülerde her sayfada farklı bir kategori yer alır. Çoğu zaman menüler büyük, hantal, karmaşık olur. Dijital menülerde ise menü parmakların ucuna kadar gelir, son derece basitleşir. Müşteriler akıllı cihaz ekranından tüm menüyü saniyeler içerisinde görüntüler ve inceler.

Müşteri memnuniyetini sağlama

Dijitalleştirilen menülerde daha fazla ürün yer alır, daha fazla verim sağlanır. Müşteriler, ekranlarına yansıyan menüyü çok yönlü inceleyebilir. Dijital menü kullanımında her şey çok sistemli ve pratik bir temelde gerçekleştiğinden müşteri memnuniyeti üst düzeydedir.

Kaliteli ve yenilikçi işletme imajı

Dijital menüler kullanıldığı tüm işletmelere yenilik kazandırır. İşletme çalışanları sistemli şekilde sipariş alıp kusursuz hizmet verir. Müşteriler ise alışagelmiş, sipariş vermeyi zorlaştıran klasik menüler yerine dijital menülerle kısa sürede tüm menüyü detaylı inceleme fırsatı bulur.

Akıllı pos cihazıyla uyumlu dijital menü

Dijital menüler hem müşteri açısından hem de işletme sahipleri açısından pratik, sistemli, hızlı, yalın ve fonksiyoneldir. Müşterinin verdiği siparişler servis personeline yansır, bu siparişler ise pos sistemine yüklenir. Dijital menüden verilen siparişlerin POS sistemine kolayca aktarılması ödemelerin güvenli, kayıtlı, kolay olmasına yardımcı olur.

Servis hızında zaman tasarrufu

Dijital menü ile sipariş vermek müşteriler için birkaç dakika hatta saniye sürer. Siparişin kolayca verilmesi servis hızını ve kalitesini de olumlu etkiler. Müşterinin siparişini onaylayan servis personeli, hiçbir şekilde zaman kaybı yaşamaz, yaşatmaz.

Değiştirilebilir, güncellenebilir menü

Standart, basılı bir menüye yeni ürün ya da hizmet eklemek sıkıntılıyken dijital menüye ürün eklemek, çıkarmak, ürün bilgisi koymak, fiyat değiştirmek ya da güncellemek birkaç saniyelik bir işlemdir.

Müşteri & personel iletişiminde memnuniyet

Dijital menü sisteminde müşteriler servis personeliyle minimum seviyede iletişime geçer. Müşteri ve personel arasındaki olası tartışmalar, menüyle ilgili olası sorun yaşama ihtimalleri ortadan kalkar.

QR Menü ile Ürünlerinizi Düzenli ve Etkileyici Şekilde Müşterilerinize Sunun

Daha fazla bilgi için sizi hemen arayalım!

Diğer Blog Yazıları

Restoran ve Cafe

İşletme sahibi olmak isteyen birçok kişi, cafe, lokanta veya restoran açmak ister.

Yemek

POS sistemleri, cafe, restoran gibi işletmelerin müşterilerden alacakları ödemeleri kredi kartı, banka kartı veya diğer elektronik ödeme yöntemleri ile kabul etmelerine olanak sağlar.

Yemek

Gıda sektörü hem teknolojinin gelişmesi hem de ortaya çıkan yeni gereksinimler nedeniyle hızla değişen bir sektör.

Yemek

Restoran işinde başarılı olmak sadece yemeklerin lezzetine ve hizmet kalitesine bağlı değildir.

İletişim
Özellikler
Hakkımızda
Sözleşmeler
İş Ortaklığı
Kaynaklar
İş Ortaklığı
Kaynaklar
İletişim
Sosyal Medya
app store adisyo
play store adisyo
Copyright © Adisyo 2023. Tüm Hakları Saklıdır
Google
5,0
yerli üretim adisyo